Убиецът от Севлиево отключил психиатрично разстройство, след като разбрал, че родната

...
Убиецът от Севлиево отключил психиатрично разстройство, след като разбрал, че родната
Коментари Харесай

Страшна вест отключила психичното разстройство у бащата убиец, съпругата му е в шок

 Убиецът от Севлиево отключил психиатрично разстройство, откакто схванал, че родната му майка има онкологично заболяване, това настояват познати на фамилията, написа " Монитор ". До този миг 41-годишният мъж бил напълно естествен и любящ татко и се грижел за фамилията си. След като схванал ужасната вест обаче, той внезапно рухнал и изпаднал в тежка меланхолия.

На 17 януари бил наведен на лекуване в психиатричната болница в родния си град, където прекарал до 22 януари, когато по искане на брачната половинка му бил изписан за домашно лекуване.

Все още обаче не е ясно, откакто публично не е освидетелстван като психологично болен, дали бащата палач ще бъде измамен под наказателна отговорност и в случай че бъде измамен, дали ще бъде наказан.

Според психиатри при сходно прочувствено претоварване на душeвността, допустимо е някаква дребна и почтена постъпка на двегодишното дете да е предизвикало бащата да изпадне в несъответстващото положение, в което е направил убийството.

След като това моментно положение е отминало и мъжът осъзнал какво е направил, изпаднал в тежък потрес, от който към този момент повече от 24 часа не може да излезе.

Поради това на този стадий той към момента не е разпитван от полицията. Това ще стане, когато той още веднъж стане съответен. В сходно положение са и брачната половинка и по-голямото дете на фамилията, с които също работят психолози.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР